Woningaanbod Koningskwartier fase 4 Zevenhuizen

In het woningaanbod van de vierde fase van het nieuwbouwplan Koningskwartier in Zevenhuizen worden 38 comfortabele en duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen worden gekenmerkt door een Oud Hollandse stijl met een grote variatie in kleurstellingen van gevelmetselwerk. Daarnaast worden alle woningen gasloos gerealiseerd en wordt bij alle woningen een dakkapel gerealiseerd en is er vloerverwarming en -koeling aanwezig. Ook zullen er zonnepanelen worden aangebracht.

De ruime hoekwoningen zijn allemaal voorzien van een erker op de begane grond en enkele rijwoningen hebben een karakteristieke tuitgevel. De gebruiksoppervlakte van deze woningen bedraagt minimaal 160 vierkante meter.

De twee-onder-een-kap woningen worden in twee varianten aangeboden. Zo zijn er woningen met een garage maar ook met juist een extra brede woonkamer. Ook is hier gedacht aan parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze woningen zijn zeer ruim en hebben een gebruiksoppervlakte van minimaal 158 vierkante meter en ruim bemeten percelen.

Tenslotte komen er ook twee varianten vrijstaande woningen. Al deze woningen hebben een erker op de begane grond en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder worden de woningen uitgevoerd met een garage en/of een extra brede woonkamer. Een aantal woningen zijn zelfs aan het water gelegen! Dit zijn de meest grote woningen in het plan en hebben gebruiksoppervlakten van 172 vierkante meter tot 193 vierkante meter.

De verkoop is inmiddels gestart. U kunt zich hier inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Koningskwartier Zevenhuizen

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele