Koningskwartier in Zevenhuizen

Nieuwbouw tussen hartje Zevenhuizen en Nesselande

Ooit was dit gebied de groentetuin van Rotterdam. Nu is Koningskwartier een plek waar u fijn kunt wonen en veel stadsmensen in het weekend de nodige rust vinden. In het recreatiegebied Rottemeren kunt u heerlijk fietsen, varen of hardlopen. Of kijken naar de roeiers op de lange Willem-Alexander roeibaan. Wilt u een avondje uiteten, dan heeft u volop keuze in de Dorpstraat in Zevenhuizen, aan de Zevenhuizerplas en in Nesselande. Dat is het prettige van Koningskwartier: u koopt nieuw, maar maakt gebruik van tal van bestaande voorzieningen.

Koningskwartier fase 5

Medio mei start verkoop

Medio mei start de verkoop van 34 woningen in fase 5. Geef hier uw voorkeur door en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Koningskwartier fase 4

Verkoop is gestart!

Nabij de entree van de wijk worden de woningen uit fase 4 gerealiseerd. Ruim en groen van opzet en door water omsloten. In fase 4 bieden we een mooie mix van ééngezinswoningen (Kobalt), twee-onder-één-kapwoningen (Karmijn en Aquamarijn) en vrijstaande woningen (Guldenroede en Guldenroede plus). De gekozen architectuur is aansprekend en de indelingen zijn praktisch. Er is nog één woning te koop! Bekijk hier het actuele aanbod

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Koningskwartier Zevenhuizen

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele