Online start verkoop Koningskwartier fase 5

Geplaatst op 24-07-2019

Op woensdag 24 juli a.s. om 12.00 uur gaat de verkoop van start van 34 woningen in Koningskwartier fase 5 in Zevenhuizen! De verkoop van de woningen start online. Bij start verkoop ontvangt u van ons een e-mail. Vanaf dat moment zijn ook de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar op deze website.

Inschrijven voor de woningen in het project Koningskwartier fase 5 gaat via een online-inschrijfformulier. De link naar het inschrijfformulier vindt u in de e-mail welke op woensdag 24 juli a.s. naar u wordt verstuurd. In deze mail wordt tevens de gehele verkoop- en inschrijfprocedure nader toegelicht. U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot donderdag 15 augustus a.s. 17.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld waarna toewijzing van de woningen plaatsvindt.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken er naar uit om u het gehele plan te mogen presenteren! Mocht u nog vragen hebben over Koningskwartier fase 5 dan kunt u contact opnemen met Scheele Makelaars.

  • Online start verkoop Koningskwartier fase 5

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele