Koningskwartier – Verkoop fase 4 gestart!

Geplaatst op 28-09-2018

Inmiddels is de verkoop van de 38 comfortabele en duurzame woningen in fase 4 van start gegaan. U kunt informatie zoals de verkooptekeningen, de technische omschrijving en de prijslijst op de documentenpagina bekijken. De digitale brochure kunt u hier bekijken.

De inschrijfperiode loopt tot vrijdag 12 oktober aanstaande, 12.00 uur.

Na de inschrijfperiode vind de toewijzing plaats en hoort u uiterlijk woensdag 17 oktober aanstaande of er een woning aan u is toegewezen. De eerste verkoopgesprekken vinden plaats vanaf vrijdag 19 oktober aanstaande. Mocht er helaas geen woning aan u zijn toegewezen, dan bewaren wij uw gegevens voor de reservelijst en wordt u benaderd als er een woning van uw voorkeur beschikbaar komt.

Meet & Greet 5 oktober - Van der Valk Hotel Nieuwerkerk
Heeft u na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen? Breng dan een bezoek aan de Meet & Greet! Op vrijdag 5 oktober aanstaande tussen 17.00 en 19.30 uur bent u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan de Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk a/d IJssel. Het projectteam van Koningskwartier fase 4 is hier aanwezig om u alles te vertellen over het project, de bouw en mogelijkheden van de woningen. Uiteraard is ook Scheele Makelaardij aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

We ontmoeten u graag bij de Meet & Greet, graag tot dan! 

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele