Koningskwartier - Start verkoop fase 4

Geplaatst op 24-09-2018

Het is bijna zover!
Op vrijdag 28 september a.s. om 12.00 uur gaat de verkoop van start van fase 4 van het project Koningskwartier te Zevenhuizen! De verkoop van Koningskwartier fase 4 start online. Bij start verkoop ontvangt u van ons een e-mail. Vanaf dat moment zijn de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar. Ook staat vanaf dan aanvullende informatie over de woningen op de website.

Een gevarieerde mix van woningen
De inschrijving voor de woningen in het project Koningskwartier fase 4 gaat via een online-inschrijfformulier. De link naar het inschrijfformulier vindt u in de e-mail welke op vrijdag 28 september a.s. wordt verstuurd. In deze mail wordt de hele procedure toegelicht. Houd uw mailbox in de gaten (en ook uw spambox, het kan wel eens gebeuren dat de e-mail daarin belandt).

U kunt zich vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot vrijdag 12 oktober a.s. - 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen van de belangstellenden verzameld waarna toewijzing plaatsvindt.


Meet and greet
Op vrijdag 5 oktober a.s. tussen 17.00 - 19.30 uur bent u van harte welkom op de meet and greet in Van der Valk Hotel Nieuwerkerk (Parallelweg Zuid 185 te Nieuwerkerk aan den IJssel). Hier kunt u alle informatie nog eens bekijken en ook kunt u al uw vragen stellen aan de makelaars en het projectteam van Koningskwartier fase 4. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Facebook en website
Via onze Facebookpagina en website houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in Koningskwartier. Volg ons via Facebook of de website

  • Koningskwartier - Start verkoop fase 4

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele