Woningaanbod Koningskwartier fase 7 Zevenhuizen

Koningskwartier: en dat is zeven!

Met fase 7 krijgt Koningskwartier nu écht de contouren van een complete wijk. Een wijk op de schaal van Zevenhuizen: intiem en dorpsachtig, vooral door de opdeling van het plan in kleinere deelplannen. Dat maakt dat elke fase toch een eigen identiteit heeft. Het gevoel van: dit is mijn buurtje.

Dat dorpse idee is ook te danken aan de vormgeving van het plan. Koningskwartier heeft in elk van de zeven fasen een onderscheidende architectuur meegekregen. U herkent er moderne details in, maar ook de herinnering aan woningen uit de jaren dertig. Statig en chique. Of, beter gezegd, koninklijk.

Ruim opgezet

Een plan is meer dan huizen alleen. Dat geldt ook voor fase 7 van Koningskwartier. Net als in de vorige deelplannen is er veel ruimte overgelaten voor groen. Grote tuinen dragen ook nog eens extra bij aan de natuurlijke uitstraling die ‘uw’ buurt straks heeft. Met een ligging dichtbij het centrum van Zevenhuizen is Koningskwartier ideaal gesitueerd. Makkelijk om snel de dagelijkse boodschappen te doen, praktisch om via de uitvalswegen snel naar de omliggende plaatsen te gaan.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Koningskwartier Zevenhuizen

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Koningskwartier, het groene hart.”

Contactpersonen Koningskwartier

Mark Scheele
Makelaar

Mark Scheele